Crossfit, Sports, Fitness, Training, Exercise, Athlete

sporten Tiel ligt in het noorden van Argentinië tussen de breedtegraden 7º S en 20º E. De door de wind gevormde Rio Grande creëert een situatie waarin je een half jaar lang van het noordelijke gebied naar het zuidelijke gebied kunt reizen, waardoor de rit bevredigend en geruststellend is .

Een ander voordeel zijn de vastgespijkerde stenen in Tiel, die zowel de geest als de benen stimuleren: je kunt de woestijn van het noorden in gaan en je helemaal één voelen met de natuur, of als je ruig bent, kun je niet meer ruig zijn en helemaal bezig met het werk.

Dit dorp staat vol met mensen die voet in de stad hebben gezet en in kleine huisjes wonen, hun gereedschap en gereedschapswinkels en nog veel meer meebrachten, om nog maar te zwijgen van de ambachtslieden en kunstenaars van Tiel die graag hun brood verdienen met het maken van objecten met hun eigen handen, verf, borduurwerk en anderen. In Tiel rijden geen auto's: de enige functie in de stad zijn verbindingen over water.

Elk kunstatelier is voor de kunstenaars of makers om in te wonen terwijl ze in het dorp zijn en bedolven te worden door inspiraties en fanatici die van ver komen. Wonen in Tiel is een goede manier om je geest te verjongen: de plaatsen in de regio Tiel met stations hebben de vriendelijkste inwoners ter wereld, die je verzekeren van een beter leven: Tiel is een openluchtzone waar het niet uitmaakt hoeveel geld dat je hebt, ben je echt gelukkig en tevreden.

Categories: Blog