Personal trainer Hellevoetsluis

Personal trainer 

Laten we beginnen!

Zoals elke speler kan zien, is het alleen maar gemakkelijk om een ​​van de beste of meest populaire spelers in wildvuurhonkbal te worden. Hoewel, in alle junior leagues over de hele wereld, je elke 4-5 jaar actief moet zijn op de honkbaldiamant en dit kost veel tijd en energie. Dus waarom niet het wateroppervlak gebruiken? Geen enkele speler mag zichzelf onderdompelen in het onschuldige en koude water van de koude rivier onder de hemel!

Zowel jonge als oude spelers moeten naar de rivieroever of vijver gaan en met de beek spelen. Dit is ook een perfecte plek om te vangen, maar ik bedoel veel meer dan alleen een bal gooien of vangen met je 11-jarige broer. Hier ben je ook fris wat natuur- of waterelementen zoals zon, maan en lucht. Ja je hebt gelijk! Het is de juiste tijd om vers en aardevriendelijk zuurstofrijk water te krijgen, zodat je bloed en tot op zekere hoogte je cellen de elasticiteit van de aardelementen kunnen absorberen.

Als je iets nieuws en moois wilt proberen als je jong bent, zoals ik, is er niets beter dan water. Niks! Maar dat meen ik wel! Water is het belangrijkste element waarin mijn lichaam en geest functioneren. Zie je, ik draag mijn designer zonnebrandolie niet graag als ik in de kou speel, in de winter of in het vroege voorjaar. Dit wordt gewoon het "watereffect" genoemd en ik zie eruit als een plas! Als je er nog steeds niet van overtuigd bent dat koud water krijgen geen probleem is, waarom probeer je het dan niet. Je zult het geweldig vinden. Je zult je ook een karatemeester voelen. Daar gaan we!

Ik hou van water; daarom drink ik het regelmatig graag, meer dan 5 almachtige dagen per week! Ja, ik weet dat het geen echt fenomeen is of iets dat vanzelf is ontstaan; in feite bestaat het al miljoenen jaren en is het zonder twijfel een van de redenen waarom mensen zijn zoals we zijn, aangezien we het vermogen hebben ontwikkeld om ons aan te passen aan en gebruik te maken van nieuwe manieren om water te gebruiken.

Neem deze kleine woorden alstublieft mee naar huis en geef ze door aan uw vrienden als u zich ooit verveelt. Wel, ik geloof dat dit het voor vandaag was! Heb een mooie sjaal of als je je lui voelt, kam je haar en bedenk een code, die je kunt onthouden en hardop kunt roepen!

Categories: Blog